Litt om oss

RELF AS er registrert i Brønnøysundregisteret med orgnr: 999502717). RELF AS er medlem av Regnskap Norge.. Bak selskapet står Jill Solberg Bjørge, autorisert regnskapsfører fra 2001. Jill har utdanning fra revisorlinja ved Høyskolen i Sør-Trøndelag. Hun har bakgrunn fra Oslo Kemnerkontor, og har jobbet på regnskapskontor i både Oslo, Bergen og Nordhordland før hun startet enkeltmannsforetaket Bjørges regnskapstjenester i 2009, som senere har blitt til Relf AS.

Vi har erfaring fra mange forskjellige regnskapssystem, men vi satser nå på Visma Mamut for regnskap, lønn og fakturering. Mamut har løsninger som gjør at det er mulighet for firmaer som ønsker det, å gjøre deler av jobben selv (som f.eks fakturering). For årsoppgjør benytter vi Total Årsoppgjør.

For tiden drives RELF fra kontor i enebolig hjemme hos daglig leder på Nordby i Rælingen. Dette er med og sikrer lave kostnader i forhold til husleie m.m., og er med og sikrer at vi kan tilby veldig konkeransedyktige priser, og stor fleksibillitet og tilgjengelighet.

Hvis dere vil vite mere om oss eller ønsker et uforpliktende tilbud er det bare å ta kontakt.